Saavutettavuusseloste

Pirkkalan yhteislukio pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelua www.pirkkalanyhteislukio.fi ja on laadittu 21. 9.2020.

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. 

Saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää suurelta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitetyt vaatimusten tasot A ja AA.

Ei-saavutettava sisältö

Pirkkalan yhteislukion verkkosivusto sisältää doc- ja pdf-tiedostoja, joista kaikki eivät ole saavutettavia. Tarvittaessa voit pyytää tiedostoja saavutettavassa muodossa.

Sisältö, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin

Pirkkalan yhteislukion verkkosivusto sisältää ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, joista kaikki eivät ole saavutettavia.

Miten verkkopalvelun saavutettavuutta on arvioitu?

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut sivuston tekninen toteuttaja. Palvelun saavutettavuutta ovat arvioineet myös kuntalaiset, jotka ovat edustaneet erilaisia ryhmiä, joilla on verkkosivujen käyttöön liittyviä rajoitteita.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkopalvelussa?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ilmoittaa mahdollisista puutteista olemalla yhteydessä Pirkkalan yhteislukioon, jonka yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-valikon kohdasta ”Silmu”. 

Tietojen pyytäminen saavutettavassa muodossa

Mikäli koet, että et saa tarvitsemaasi sivuston sisältöä tai tiedostoa saavutettavassa muodossa, voit pyytää tietoja Pirkkalan yhteislukiolta, jonka yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-valikon kohdasta ”Silmu”. 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuuspuutteita, anna ensin palautetta meille. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset. fi
saavutettavuus@avi.fi
puh: vaihde 0295 016 000
Postiosoite: PL 150, 13101 Hämeenlinna

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteestasi