Tiimijaksot

Pirkkalan yhteislukiossa on järjestetty oppiainerajat ylittäviä tiimijaksoja vuodesta 2015 alkaen. Ensimmäinen koko ikäluokan täysimittainen tiimijakso koettiin lukuvuoden 2015-2016 kakkosperiodissa, kun kaikki tuolloiset ykkösluokkalaiset opiskelivat koko periodin noin nelihenkisissä tiimeissä biologiaa, maantiedettä, kemiaa, englantia ja äidinkieltä integroivia viikkotehtäviä suorittaen.

Lukiomme tiimijaksot on järjestetty vuosina 2015-2017 Opetushallituksen innovatiivisten oppimisympäristöjen kehityshankkeen osana. Projektimme oli nimeltään Oppiaineet integroivalla tiimityöskentelyllä moderniin lukiorakennukseen. Syksyn 2017 toisessa periodissa käynnistyi OPH:n hankkeen viimeisenä osana uusi Innova-projekti, jossa opiskelijatiimit ideoivat luovia ja ennakkoluulottomia ratkaisumahdollisuuksia kummiyritystensä antamiin tiimihaasteisiin. Syksyllä 2017 Innovaan osallistuivat mm. Nokia Telecommunications sekä kansainvälistä innovaatioekosysteemiä fasilitoiva Demola Network.

Tiimijaksot ovat vakiintuneet osaksi Pirkkalan yhteislukion modernia ja osallistavaa toimintakulttuuria, jota uusi lukiorakennus Silmu tukee muuntuvine tiloineen erinomaisesti. Yhdessä tekeminen on iloista oppimista ja tulevaisuutesi arvokasta taitopääomaa!

Löysitkö etsimäsi

Kiitos palautteesta!